Events

23 april 2021

Iedere vrijdag online spreekuur werken over de grens

Zowel Vlaamse als Nederlandse werkgevers zoeken steeds vaker in de grensregio naar personeel. Werken in het buitenland is een mooie manier om internationale werkervaring op te doen en een nieuwe cultuur te leren kennen. Dat kan ook al in jouw eigen grensregio.

30 april 2021

Grenzeloze stage kansen!

Zoek je een stageplek in het grensgebied Vlaanderen en Nederland schrijf je gratis in en kom onder de aandacht van meer dan 200 werkgevers in de regio.

3 mei 2021

Training succesvol naar werk over de grens

Groepsgewijze online sollicitatietraining over werken over de grens in een kleine groep bestaande uit Nederlandse en Vlaamse deelnemers.

6 mei 2021

One click to Europe!

Are you a jobseeker living in the Netherlands and looking for your future employer in another European country? Then this online event is the right place for you to find interesting opportunities to work in Europe. This event is also for you if you want to cross the border for work.

20 mei 2021

Digitale jobbeurs voor de Waaslandhaven en Hulst

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de grensstreek van het Waaslandhaven en Hulst? Of ben je werkzoekend en wil je zonder verplaatsing in een veilige omgeving sollicitatiegesprekken aangaan? Kom naar onze digitale jobbeurs!

4 juni 2021

Expertsessies grensarbeid online

Vind je overal informatie echter geen antwoord? Vanwege de vele belangstelling organiseren we de Expertsessie opnieuw online voor werkzoekenden en startende grensarbeiders.