Over Eures Scheldemond

Eures Scheldemond is een netwerkorganisatie die zich richt op het stimuleren van arbeidsmobiliteit in de grensstreek. Werkgevers, werkzoekenden, werkenden en studenten die werk zoeken over de grens kunnen bij Eures terecht met allerlei vragen over grensoverschrijdende arbeid.
De Eures adviseurs ondersteunen werkgevers, werkenden en werkzoekenden tijdens het volledige rekruteringstraject. Van de werving en selectie tot praktische hulp bij het opstellen van de arbeidsovereenkomst. Daarnaast geven onze adviseurs ook raad over sociale zekerheid, pensioen en verzekeringen.

Activiteiten

Eures organiseert regelmatig events. Hierbij geven we advies en informatie over werken in de grensstreek. Eures organiseert regelmatig meet & greets waarbij werkzoekenden en werkgevers elkaar kunnen ontmoeten. Bekijk alle events voor interessante activiteiten bij jou in de buurt.

Maatwerk

De dienstverlening van Eures is maatwerk en gericht op jouw individuele situatie. Indien nodig verwijzen we door naar specialisten of bevoegde instanties.

Partners

voor informatie & advies grensarbeid en tewerkstelling over de grens
voor informatie & advies en arbeidsbemiddeling & rekrutering over de grens
voor informatie en advies grensarbeid
voor informatie & advies en arbeidsbemiddeling over de grens
voor informatie & advies rondom rekruteren over de grens
voor informatie & advies over stage lopen over de grens in een technisch beroep

Mede mogelijk gemaakt door

Eures Scheldemond is mede mogelijk gemaakt door het EU programma Employment and Social Innovation (EaSI) 2014-2020. Meer informatie hierover is te vinden op ec.europa.eu/social/easi.