25 oktober 2021

Online dashboardtesting werkzoekenden

Als werkzoekende is het vaak lastig om goede informatie te krijgen over vacatures, of na te gaan of jouw profiel past bij een bepaalde functie. Als werkzoekende kan je daarvoor terecht bij de websites van VDAB en UWV. Echter, als je ook over de landsgrenzen op zoek bent naar werk, is het heel lastig om de juiste informatie te vinden op de vele beschikbare websites.

Voor het project Werkinzicht zijn wij bezig met het ontwikkelen van een nieuw dashboard, dat specifiek is bedoeld om werkzoekenden te voorzien van duidelijke informatie over vacatures, profielen en arbeidsvoorwaarden in de grensregio, zodat de kans op een baan voor groter wordt. Van de zomer is een eerste prototype van dit dashboard getest en is nu de eindstreep in zicht. Voordat we in november live gaan, willen we opnieuw een bijeenkomst met werkzoekenden organiseren. Wij willen je daarvoor van harte uitnodigen. Je bent immers straks de bezoeker en de gebruiker van dit dashboard.

Wil je van deze uitnodiging gebruik maken, meld je aan via de link. Na aanmelding ontvang je een link voor de online meeting. 

Conform de privacy wetgeving (AVP, artikel 89) garanderen wij dat jouw gegevens vertrouwelijk en anoniem worden verwerkt en slechts eenmaal voor het evalueren van dit dashboard zullen worden gebruikt. Jouw gegevens zullen op geen enkele wijze herleidbaar zijn naar uw persoon. Tijdens de online bijeenkomst zijn alle deelnemers zichtbaar met naam en gezicht, maar deze bijeenkomst wordt niet opgenomen.

Programma

 9:30 uur Welkom en introductie

 9:35 uur Presentatie en demonstratie van het dashboard voor werkzoekenden

10:00 uur Mogelijkheid voor vragen en discussie

10:30 uur Jouw mening telt, daarom vragen wij een korte vragenlijst in te vullen

11:00 uur Afsluiting

Wanneer?

25 oktober 2021 - 09:30 tot 11:00