25 oktober 2021

Online dashboardtesting werkgevers

Het is vaak lastig voor werkgevers om goede informatie te krijgen over CV-profielen van beschikbare kandidaten in de grensstreek. Je kan daarvoor terecht bij de websites van VDAB en UWV. Om een betere aansluiting van vraag naar en aanbod van werk in grensregio’s zijn wij binnen het project WerkInzicht bezig met het ontwikkelen van een aantal dashboards. Een van deze dashboards is specifiek bedoeld om werkgevers te voorzien van heldere grensoverschrijdende arbeidsmarktinformatie zodat er een goede match tot stand wordt gebracht tussen werkgever en werkzoekende.

Van de zomer is een eerste prototype van dit dashboard getest en is nu de eindstreep in zicht. Voordat we in november live gaan, willen we opnieuw een online bijeenkomst met experts onder de werkgevers organiseren. Deze bijeenkomsten worden verzorgd door het bureau Onderzoeksconsultant, Nel Verhoeven. Wij willen je daarvoor graag voor uitnodigen.

Wil je van deze uitnodiging gebruik maken, meld je aan via de link. Na aanmelding ontvang je een link naar de online meeting.

Conform de privacy wetgeving (AVP, artikel 89) garanderen wij dat jouw gegevens vertrouwelijk en anoniem worden verwerkt en slechts eenmaal voor het evalueren van dit dashboard zullen worden gebruikt. Jouw gegevens zullen op geen enkele wijze herleidbaar zijn naar jouw persoon en/of organisatie. Tijdens de online bijeenkomst zijn alle deelnemers zichtbaar met naam en gezicht, maar deze bijeenkomst wordt niet opgenomen.

Programma

15:00 uur Welkom en introductie

15:10 uur Presentatie en demonstratie van het dashboard voor werkgevers

15:40 uur Mogelijkheid voor vragen en discussie

16:00 uur Jouw mening telt, daarom vragen wij een korte vragenlijst in te vullen

16:30 uur Afsluiting

Wanneer?

25 oktober 2021 - 15:00 tot 16:30