16 mei 2022

On-site afstudeerbeurs 2022

Ben je bijna of al volledig afgestudeerd en op zoek naar een eerste uitdagende job? Op zoek naar een vervolgopleiding na je graduaat, bachelor (BA) of master (MA)? Maak kennis met de huidige job markt en een brede waaier aan verder studeermogelijkheden. HR-verantwoordelijken van meer dan 200 bedrijven en organisaties, en medewerkers van de partnerinstellingen van de AUGent staan klaar om je concreet carrièreadvies te geven en je vragen te beantwoorden.

  • Maak kennis met interessante bedrijven en organisaties uit diverse sectoren.
  • Profileer jezelf als high potential en neem een actieve houding aan tegenover mogelijke werkgevers.
  • Breid je netwerk uit, neem deel aan boeiende, interactieve en informatieve workshops waarin professionals onder meer uitleg geven over werving- en selectieprocedures, het ideale CV en het correct gebruik van sociale media bij sollicitaties.
  • Neem deel aan de cv-analyse waarbij een HR-professional uit het bedrijfsleven jouw CV samen met jou overloopt en bespreekt (opgelet: inschrijven is hiervoor verplicht).

Programma

De afstudeerbeurs vindt plaats in hybride vorm. Op 28 maart gaan we van start met een online programma met een gevarieerde aanbod aan workshops en infosessies. Een bijzondere focus wordt gelegd op het ontwikkelen van een CV op maat en career coaching. Als je wil deelnemen aan deze infosessies dan moet je vooraf aanmelden via deze link

Op 16 mei organiseren we een fysieke jobbeurs en interactieve infosessies in het congrescentrum ICC Gent. Wil je werken in het hoger onderwijs of als leraar in Gent? Orienteer je op verder studeren binnen Europa? Dan mag je zeker deze infosessies niet missen. Hier vind je meer informatie daarover

Wanneer?

16 mei 2022 - 12:00 tot 18:00