18 september 2020

Kom naar de expertsessie wonen in Nederland werken in België

Als u in België gaat werken als grensarbeider, krijgt u te maken met de wet- en regelgeving van dat land. Het is niet altijd duidelijk wat dit voor u persoonlijk betekent. Wat moet u regelen, wat zijn de gevolgen? Er zijn veel verschillende loketten die u van informatie voorzien. Tijdens de expertsessie kunt u in één dag alle informatie krijgen die u nodig heeft als (toekomstig) grensarbeider. EURES Scheldemond biedt u de mogelijkheid om volledig op de hoogte te worden gesteld van de gevolgen voor uw persoonlijke situatie ten aanzien van:

  • Fiscaliteit
  • Sociale Zekerheid
  • Arbeidsrecht
  • Uitkeringszaken
  • Arbeidsmarkt en solliciteren in België
  • Overige belangrijke zaken waar u rekening mee moet houden

Wilt u kosteloos advies op maat over de gevolgen van grensarbeid? U kunt deelnemen aan een ochtendsessie of middagsessie. Meld u wel van tevoren aan en ontmoet bevoegde experts die u persoonlijk zullen adviseren. U bent van harte welkom! 

Aanmelden: Stuur een mail naar werkenoverdegrens@remove-this.uwv.remove-this.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk aanvullende informatie.

Coronamaatregelen: Om onze evenementen veilig en soepel te laten verlopen, houden wij ons aan de regels en adviezen van het RIVM en Rijksoverheid. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om alleen deelnemers toe te laten die woonachtig zijn in Nederland. Op de locatie doen we er alles aan om voldoende afstand te bewaren. We vragen u om de regels te volgen. Zo houden we het voor iedereen veilig.

Wanneer?

18 september 2020 - 09:00 tot 17:00

Waar?

FNV Vakbondshuis
Laan van België 31
4701 CH Roosendaal
Nederland