12 april 2021 - 17 april 2021

Kijk binnen bij bedrijven in West Brabant!

Zoek je een baan, stageplaats of vrijwilligerswerk? Kijk om je heen!
Kijk Binnen Bij Bedrijven is voor iedereen die op zoek is naar een baan, een stage of vrijwilligerswerk. Voor wie op school zit en nog niet goed weet welke kant hij op wil. Voor decanen en docenten, om met leerlingen bedrijfsbezoeken te brengen. Voor wie van plan is het roer om te gooien en zich wil oriĆ«nteren op een nieuwe loopbaan en eens wil binnenkijken bij verschillende bedrijven en organisaties. Kijk Binnen Bij Bedrijven helpt je je horizon te verbreden door bij allerlei bedrijven en organisaties vrijblijvend kennis te maken.

Makkelijker kan niet
Na aanmelding ontvang je een bericht van de bedrijven waar je je hebt ingeschreven. Elk bedrijf bepaalt namelijk zijn eigen aanpak. Afhankelijk van de groepsgrootte kan dat zijn een rondleiding, presentatie, speeddate of een een-op-een kennismaking. Je bent er welkom dus zet zelf ook je beste beentje voor. Dat maakt het interessant voor beide partijen. 

Werken over de grens
Tijdens de kijk binnen bij bedrijven dagen wordt door Aranco een workshop over werken in de grensstreek georganiseerd. Want het zou zomaar kunnen dat je dat overweegt en vragen hebt over hoe het zit met belastingen, pensioen, sociale zekerheid en arbeidsrecht.

Aanmelden
Bezoekers kunnen zich bij de deelnemende bedrijven t/m vrijdag 9 april 2021 aanmelden.

Wanneer?

12 april 2021 - 10:00 tot 17 april 2021 - 17:00