4 juni 2021

Expertsessies grensarbeid online

Vind je overal informatie echter geen antwoord? Vanwege de vele belangstelling gaan we opnieuw de Expertsessie online organiseren. De doelgroep is ook uitgebreid met de huidige populatie thuis werkende grensarbeiders en/of grensarbeiders waarvoor werken vooralsnog niet mogelijk is.

Ben je in gesprek met een werkgever over de grens omdat je overweegt om als grensarbeider (in België of Nederland) aan de slag te gaan? Of ben je recent gestart met een baan over de grens? Of heeft de Coronacrisis gevolgen voor jou als grensarbeider? Neem deel aan de Expertsessie en laat je informeren door verschillende experts op het gebied van grensarbeid.

Er zijn veel verschillende loketten die je van informatie voorzien echter tijdens de Expertsessie kan je in één dagdeel alle informatie krijgen die je nodig hebt als (toekomstig) grensarbeider. De experts die aanwezig zijn geven antwoord op vragen op het gebied van:

  • Fiscaliteit  door de Belastingdienst
  • Sociale Zekerheid door SVB/Bureau voor Belgische Zaken
  • Arbeidsrecht door de Vakbonden
  • Uitkeringszaken door UWV Bijzondere Zaken
  • Algemene advisering door VDAB en UWV Eures adviseurs

Na de verplichte aanmelding per e-mail ontvang je een bevestiging van jouw deelname aan een ochtend- of middagsessie. Heb je een voorkeur geef deze bij de aanmelding aan. Heb je vragen over de Expertsessie stuur deze naar werkenoverdegrens@remove-this.uwv.remove-this.nl

Wanneer?

4 juni 2021 - 09:00 tot 17:00