10 november 2020

Crossborder Congres: De toekomst is samen!

Op dinsdag 10 november in het Scheldetheater te Terneuzen organiseren de Eures Scheldemond partners en Zeeland Business en West-Brabant Business een crossborder congres met als thema "Het benutten van grensoverschrijdende kansen".  Tijdens dit event bespreken we hoe we samen kunnen zorgen voor een arbeidsmarkt in de grensstreek die “werkt”.

Staat u open voor werken, ondernemen of rekruteren over de grens Nederland-Vlaanderen? Of wilt u weten welke uitdagingen op de grensoverschrijdende arbeidsmarkt ons staan te wachten en hoe we hierin kansen kunnen benutten? Laat u inspireren door deskundige en inspirerende sprekers (uit de regio) die binding hebben met het thema.

Het evenement zal geheel worden georganiseerd volgens de richtlijnen met betrekking tot Corona die door de Vlaamse en Nederlandse overheid op dat moment zijn gesteld. Dit betekent dat het een live, hybride dan wel volledig online evenement zal gaan worden. Aanmelden voor dit evenement is dus naast interessant ook volledig “Corona-proof”.

Waarom een Crossborder Congres?

De kansen voor het succesvol uitbreiden van uw zakelijk netwerk, het aanwerven van personeel of het vinden van een passende baan over de grens worden nog steeds onderschat. Daarnaast heeft het congres als doel om te faciliteren in een ontmoeting & matching tussen werkgevers onderling en werkzoekenden uit onze grensregio. Hiervoor zal onder andere de online matchingstool Grensmatch (www.grensmatch.nl) worden ingezet. Na uw aanmelding krijgt u hierover nader bericht.

Eerste spreker bekend!

Vol trots kunnen wij al bekend maken dat één van de sprekers Daan Schalk, CEO van North Sea Port is! Het volledig programma met tijdstippen en sprekers zal de aankomende maanden bekend gemaakt worden. Enthousiast geworden? Stel dan nu alvast uw aanmelding veilig en reserveer via de link hieronder.

Programma

18.45 – 19.30 uur Inloop
19.30 – 19.40 uur Opening door Freddy van Malderen (voorzitter EURES Scheldemond – directeur VDAB Oost-Vlaanderen)
19.40 – 20.00 uur Presentatie en interview Daan Schalck – North Sea Port
20.00 – 20.45 uur Inspiratiesessie “De toekomst van werk” door Richard van Hooijdonk
20.45 – 21.30 uur De Speld Live
21.30 – 22.30 uur Netwerken
22.30 uur Einde congres

Wanneer?

10 november 2020 - 18:45 tot 22:30

Waar?

Scheldetheater
Westkolkstraat 16
4531 AW Terneuzen