Adient te Assenede werft aan!

Wil jij werken voor een globale onderneming en de toeleverancier van autostoelen voor Volvo cars in Gent? Kijk niet verder, Adient is bezig met een grote wervingsactie. 

Aanleiding is een volumestijging in de productie voor de komende 2 jaar. Momenteel is sprake van 15 starters verspreid over 3 ervaren teams per week. Voor de komende 10 weken worden de wervingsacties volcontinu voortgezet en het bedrijf bereidt zich voor op het opnieuw opstarten van de nachtploeg. Vooralsnog zijn er daarvoor geen wervingsacties. Deze vacatures worden met de ervaren medewerkers intern ingevuld. 

Voor de vacatures productiemedewerkers autostoelen in de 2 dagploegen is geen diploma vereist. Eigen vervoer en een goede motivatie essentieel. Vooraf moet ook een online test worden afgelegd om vooral de kennis van de Nederlandse taal te toetsen. Dit is een vereiste gelet op de veiligheidsvoorschriften in het bedrijf en de hoge mate van samenwerking binnen de teams. Fysiek gezondheid is ook nodig vanwege het staand en tilwerk. Gelet op de diverse soorten werkinstructies en de bekleding van de autostoelen is het kunnen onderscheiden van kleuren ook onmisbaar.

De aanwerving voor de voltijdse banen is via AGO-interim. Na de periode van onboarding en opleiding zijn een vast contract alsook doorstroommogelijkheden aan de orde. Wil je meer hierover weten? Stuur ons een e-mail